Auteur:

De Redactie

22 jan. 2014 - 15:17:07 Datum: 22 januari 2014

Conferentie Beroepsvereniging NT2 (BVNT2) op 23 en 24 mei 2014

Oproep: Presenteer uw beste praktijkvoorbeeld aan het NT2-veld

Hebt u een praktijkvoorbeeld op het gebied van taal- en vakonderwijs dat u onder de aandacht wilt brengen? U kunt het presenteren op de 7e conferentie voor docenten NT2. Het motto van de conferentie is: voor docenten, door docenten.

We nodigen docenten in het mbo van harte uit om hun beste praktijkvoorbeeld op het gebied van taal- en vakonderwijs te presenteren.U kunt kiezen uit een aantal presentatievormen:

Proeverij, duur 45 minuten

Bij een proeverij worden voorbeelden van lesideeën, methodes, ervaringen en werkvormen gedemonstreerd. Tijdens deze presentatie is er veel tijd voor het stellen van vragen door deelnemers.

Workshop, duur 100 minuten.

In een workshop wordt deelnemers de kans geboden om (didactische) kennis te koppelen aan de eigen lespraktijk. Deelnemers hebben een actieve inbreng. Kennisoverdracht, oefenen met praktijktoepassingen en het uitwisselen van ervaringen zijn met elkaar in evenwicht.

Masterclass, duur: 3 uur

Een masterclass is een minitraining waarbij een beproefd (didactisch) onderwerp extra wordt uit-gediept. De deelnemers zijn een dagdeel intensief en actief met een onderwerp bezig.

Uw voorstel indienen?  Wacht niet te lang!

De deadline voor het indienen van een voorstel is 31 januari. U kunt uw voorstel indienen via het formulier op http://www.coach2move.nl/bvnt2/presvoorstel.html. U kunt ook een korte beschrijving geven, dan neemt de organisatie contact met u op over de verdere invulling van uw bijdrage.