Auteur:

De Redactie

7 apr. 2022 - 10:59:17 Datum: 7 april 2022

Jouw interview in een Staatsexamen Nederlands als Tweede Taal?

Vertel jij mensen graag van alles over jouw vakgebied, opleiding, werk of hobby? En lijkt het je leuk om daarmee een bijdrage te leveren aan het onderdeel Luisteren van de Staatsexamens Nederlands als Tweede Taal? Dan komt Cito graag met je in contact!

Staatsexamens NT2

De Staatsexamens Nederlands als Tweede Taal (Nt2) zijn examens voor mensen die een andere moedertaal hebben dan Nederlands en die op latere leeftijd Nederlands hebben geleerd. De onderdelen Luisteren en Spreken van de Staatsexamens Nt2 worden bij Cito gemaakt. Voor het onderdeel Luisteren zoekt Cito gesprekspartners!

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken studenten, docenten, studieadviseurs, studiebegeleiders, etc. van alle studierichtingen
die graag vertellen over hun opleiding, vakgebied, hobby of (bij)baan. Het onderwerp bepaal je zelf! Ben je 18 jaar of ouder en praat je verstaanbaar en duidelijk? Meld je dan bij ons aan! Een interview duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij Cito in Arnhem. Je kunt meedoen aan audio-interview of een video-interview.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Staatsexamens Nt2, kijk dan op www.staatsexamensnt2.nl. Je kunt hier ook zelf examens bekijken (en beluisteren). Dat doe je door in het tabblad ‘Voorbereiden’ te kiezen voor de optie ‘Examens oefenen’.

Interesse?

Stuur een mail naar manon.heesen@cito.nl met je naam, contactgegevens en zelfgekozen onderwerp.