Auteur:

De Redactie

28 jun. 2017 - 15:19:55 Datum: 28 juni 2017

Vrijdag 13 oktober 2017

Conferentie 'Onderweg met keuzedelen'

In het najaar van 2017 zijn alle mbo-scholen minimaal een jaar aan de slag met keuzedelen. Een jaar vol uitdagingen en mooie oplossingen waarbij onderwerpen zoals keuzedelen in bbl, examinering en logistiek in het oog springen. 

Terugblikken op het eerste jaar

De MBO Raad en regieorganisatie Herziening MBO grijpen dit moment aan om samen terug te blikken op de eerste ervaringen, aan de slag te gaan met de uitdagingen en goede ideeën, en vooruit te kijken naar onderwerpen die verder in de toekomst liggen. Daarom wordt er op vrijdag 13 oktober 2017 de conferentie “Onderweg met keuzedelen” georganiseerd. De conferentie zal plaatsvinden in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Voor wie?

De conferentie is bedoeld voor mensen die werken op mbo-scholen (bekostigd én niet bekostigd) en aan de slag zijn met keuzedelen. Daarbij denken we aan teamleiders, afdelingsleiders, docenten (met ontwikkeltaken in relatie tot keuzedelen), studieloopbaanbegeleiders én mensen met taken zoals planning/roostering, processen, ICT en (studenten)administratie.

Aanmelden

Deelname aan de conferentie bedraagt € 90,- inclusief btw.

U kunt zich aanmelden via deze link.